Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Balado Daging - drooggebakken gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Balado Daging
drooggebakken gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (sukade)
1 eetl kecap manis
1 eetl limoensap
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
3 eetl olie
300 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 rode lomboks
5 teentjes knoflook
5 cm laos
2 theel ketumbar
2 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Verhit in een pan het water en kook het vlees zachtjes in 1,5 uur gaar. Laat het vlees daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit krokant. Dan de kecap, het zout, de palmsuiker en het limoensap toevoegen en nog 1 minuut bakken.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029932