banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Foe yong hai 2 - krabomelet met tomatensaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Foe yong hai 2
krabomelet met tomatensaus
Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 teentjes knoflook
1 blikje tomatenpuree
200 gr doperwten
750 ml bouillon (recept: kuah siap)
1 eetl gula jawa
1 eetlepel ketjap manis
1/2 theel sereh
2 eetlepels reuzel of olie
zout

Cara Membuat saus:
bereiding:
Wrijf de knoflook fijn en meng het met zout naar smaak. Fruit de knoflook in een wok/wadjan met wat olie goudbruin. Voeg dan de overige ingrediënten behalve de doperwten toe en roer voortdurend totdat er een egale saus is ontstaan. Voeg dan de doperwten toe en roer goed doorelkaar. Houd de saus warm.

Bahan-bahan omelet:
ingrediënten:
2 preien
3 sjalotten
2 worteljes
wat selderij
1 blikje reboeng (bamboespruiten)*
1 blikje krab of garnalen*
10 eieren
zout, peper naar smaak
2 eetl reuzel of olie

*vers is het natuurlijk nog lekkerder, maar wel wat bewerkelijker

Cara Membuat omelet:
bereiding:
Snijd de prei, de sjalotten, de selderij en de worteltjes in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de gesneden groenten voor 5 minuten. Zorg ervoor dat de groenten niet bruin worden.
Laat de krab of garnalen uitlekken. Klop de eieren met peper en zout naar smaak op en roer de gebakken groenten en de krab/garnalen er goed doorheen.
Bak van het eiermengsel 4 omeletten, sla deze dubbel en giet daarover de saus. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39820759