banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Foe yong hai 2 - krabomelet met tomatensaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Foe yong hai 2
krabomelet met tomatensaus
Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 teentjes knoflook
1 blikje tomatenpuree
200 gr doperwten
750 ml bouillon (recept: kuah siap)
1 eetl gula jawa
1 eetlepel ketjap manis
1/2 theel sereh
2 eetlepels reuzel of olie
zout

Cara Membuat saus:
bereiding:
Wrijf de knoflook fijn en meng het met zout naar smaak. Fruit de knoflook in een wok/wadjan met wat olie goudbruin. Voeg dan de overige ingrediënten behalve de doperwten toe en roer voortdurend totdat er een egale saus is ontstaan. Voeg dan de doperwten toe en roer goed doorelkaar. Houd de saus warm.

Bahan-bahan omelet:
ingrediënten:
2 preien
3 sjalotten
2 worteljes
wat selderij
1 blikje reboeng (bamboespruiten)*
1 blikje krab of garnalen*
10 eieren
zout, peper naar smaak
2 eetl reuzel of olie

*vers is het natuurlijk nog lekkerder, maar wel wat bewerkelijker

Cara Membuat omelet:
bereiding:
Snijd de prei, de sjalotten, de selderij en de worteltjes in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de gesneden groenten voor 5 minuten. Zorg ervoor dat de groenten niet bruin worden.
Laat de krab of garnalen uitlekken. Klop de eieren met peper en zout naar smaak op en roer de gebakken groenten en de krab/garnalen er goed doorheen.
Bak van het eiermengsel 4 omeletten, sla deze dubbel en giet daarover de saus. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37199963