Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Be tongkol megoreng sambal matah - Gebakken tonijn met rauwe sambal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Be tongkol megoreng sambal matah
Gebakken tonijn met rauwe sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tonijn
olie
1 x recept sambal matah
1 theel. zwarte peper

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
1 theel. trasi bakar
5 cm gember (jahe/djahé)
1,5 theel. asem

Cara Membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf de tonijn met de boemboe in en laat dit 30 minuten marineren.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak vervolgens de tonijn bruin en gaar. Schep de vis uit de wok/wadjan en meng de vis met de sambal en de peper. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 41 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068653