Recente reacties

Ron 7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Be tongkol megoreng sambal matah - Gebakken tonijn met rauwe sambal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Be tongkol megoreng sambal matah
Gebakken tonijn met rauwe sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tonijn
olie
1 x recept sambal matah
1 theel. zwarte peper

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
1 theel. trasi bakar
5 cm gember (jahe/djahé)
1,5 theel. asem

Cara Membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf de tonijn met de boemboe in en laat dit 30 minuten marineren.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak vervolgens de tonijn bruin en gaar. Schep de vis uit de wok/wadjan en meng de vis met de sambal en de peper. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42109875