zoeken
Recente reacties

7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Kua Pad Mu - thaise nasi goreng
- Ayam Kuah Su'un - kippensoep met rijstvermicelli
- Sate Bumbon Daging Sapi - runder sate met pindasaus
- Saté Udang - saté van garnalen
- Becek Tulungagung Daging Sapi - in gekruide kokosmelk gestoofd rundvlees
- Pindasaus 2
- Kai Tom Khamin - kippensoep met kurkuma
- Ayam Goreng Special
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
Be tongkol megoreng sambal matah - Gebakken tonijn met rauwe sambal


Be tongkol megoreng sambal matah
Gebakken tonijn met rauwe sambal
Gebakken tonijn met rauwe sambal
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tonijn
olie
1 x recept sambal matah
1 theel. zwarte peper
Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
1 theel. trasi bakar
5 cm gember (jahe/djahé)
1,5 theel. asem
Cara Membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf de tonijn met de boemboe in en laat dit 30 minuten marineren.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak vervolgens de tonijn bruin en gaar. Schep de vis uit de wok/wadjan en meng de vis met de sambal en de peper. Serveer.
ingrediënten:
500 gr tonijn
olie
1 x recept sambal matah
1 theel. zwarte peper
Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
1 theel. trasi bakar
5 cm gember (jahe/djahé)
1,5 theel. asem
Cara Membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf de tonijn met de boemboe in en laat dit 30 minuten marineren.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak vervolgens de tonijn bruin en gaar. Schep de vis uit de wok/wadjan en meng de vis met de sambal en de peper. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.