banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sala badar - viskoekjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sala badar
viskoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr ikan teri (gedroogde vis)
3 limoenen (sap)
1 kunyitblad
200 g rijstemeel
1/2 theel, witte krijt
100 ml water
zout naar smaak
1/2 l plantaardige olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotjes
3 rode lomboks
2 cm gember (jahe/djahé)
2,5 cm kunyit (kurkuma)
1,5 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Stamp de vis fijn. Snijd het kunyitblad zonder nerf zeer fijn en meng dit met het meel, de krijt, de boemboe, het limoensap, de vis, het zout en het water tot een beslag.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak steeds 1 eetl van het mengsel tot een koek. Het makkelijkste laat je het mengsel langs de rand de won/wadjan in glijden en besprenkel het steeds met hete olie totdat de koek loslaat. Bak het bruin en krokant.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592181