Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam Goreng Bumbu Kemiri dan Serai - gebakken kip met sereh en kemiri

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Goreng Bumbu Kemiri dan Serai
gebakken kip met sereh en kemiri

bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippen dijen
1 limoen
olie

Haluskan:

boemboe:
5 kemirinoten
7 serehstengel
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel zout

Cara membuat;
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Pers de limoen uit en wrijf hiermee de kip in en laat dit 20 minuten intrekken. Spoel daarna de kip af en marineer de kip met de boemboe en laat dit 30 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip goudbruin en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100635