Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Ayam Goreng Bumbu Kemiri dan Serai - gebakken kip met sereh en kemiri

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Goreng Bumbu Kemiri dan Serai
gebakken kip met sereh en kemiri

bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippen dijen
1 limoen
olie

Haluskan:

boemboe:
5 kemirinoten
7 serehstengel
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel zout

Cara membuat;
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Pers de limoen uit en wrijf hiermee de kip in en laat dit 20 minuten intrekken. Spoel daarna de kip af en marineer de kip met de boemboe en laat dit 30 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip goudbruin en gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794928