Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tumis Kecipir Kacang Panjang - gestoofde gekruide boontjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kecipir Kacang Panjang
gestoofde gekruide boontjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr vleugelboon
5 kousenband
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 salam blad
2 eetl taoco
3 groene lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
150 ml kokosmelk
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vleugelboon en de kousenband in stukjes van 3 cm. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de taoco, de salam en de lomboks voor 6 minuten. Voeg dan de bonen toe en bak deze zacht. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Vervolgens de kokosmelk toevoegen en kook het verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 234 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251596