Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Tumis kembang kol - gestoofde bloemkool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis kembang kol
gestoofde bloemkool

Bahan-bahan:
ingedriënten:
1/2 ui
3 teentjes knoflook
3 worstjes
3 eetl oestersaus
300 gr bloemkool
50 gr sperziebonen
250 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de worstjes en de sperziebonen in stukjes en de bloemkool in roosjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de worst toe. Dan de oestersaus toevoegen en daarna de bloemkool en de bonen. Voeg de bouillon toe en stoof alles verder gaar. Roer het zout en de peper erdoor en serveer. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 280 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193600