Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tumis kembang kol - gestoofde bloemkool
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Tumis kembang kol
gestoofde bloemkool

Bahan-bahan:
ingedriënten:
1/2 ui
3 teentjes knoflook
3 worstjes
3 eetl oestersaus
300 gr bloemkool
50 gr sperziebonen
250 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de worstjes en de sperziebonen in stukjes en de bloemkool in roosjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de worst toe. Dan de oestersaus toevoegen en daarna de bloemkool en de bonen. Voeg de bouillon toe en stoof alles verder gaar. Roer het zout en de peper erdoor en serveer. 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812303