banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Tumis kembang kol - gestoofde bloemkool
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis kembang kol
gestoofde bloemkool

Bahan-bahan:
ingedriënten:
1/2 ui
3 teentjes knoflook
3 worstjes
3 eetl oestersaus
300 gr bloemkool
50 gr sperziebonen
250 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de worstjes en de sperziebonen in stukjes en de bloemkool in roosjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de worst toe. Dan de oestersaus toevoegen en daarna de bloemkool en de bonen. Voeg de bouillon toe en stoof alles verder gaar. Roer het zout en de peper erdoor en serveer. 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38899119