zoeken
Recente reacties

1 days ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Tumis buncis rebon - gestoofde sperziebonen met gedroogde vis
- Kuluban / Koeloeban - gekruide groenten
- Bayam Kuah Kaldu - in kippenbouillon gestoofde spinazie
- Dendeng Manis Kering - gebakken/geroosterd gedroogd rundvlees
- Assinan Sapudi - komkommer-tauge salade
- Dendeng Balado - gebakken rundvlees in een sambal saus
- Ayam Kare Jawa - kruidig gestoofde kip
- Udang Sedap - tijgergarnalen in zoete marinade
- Chinese vijf kruiden pinda's
- Udang nanas - steurgarnalen met ananas
Tumis Kering Bayam - roerbak van gekruide spinazie


Tumis Kering Bayam
roerbak van gekruide spinazie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr bayam / wilde spinazie
6 teentjes knoflook
1 eetl kecap asin
1/2 theel zout
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de knoflook in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en voeg het zout en de kecap toe en roer totdat de saus donker wordt. Voeg dan de knoflook toe en bak deze goudbruin. Dan de bayam toevoegen en bak deze voor 1 minuut. Serveer.
roerbak van gekruide spinazie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr bayam / wilde spinazie
6 teentjes knoflook
1 eetl kecap asin
1/2 theel zout
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de knoflook in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en voeg het zout en de kecap toe en roer totdat de saus donker wordt. Voeg dan de knoflook toe en bak deze goudbruin. Dan de bayam toevoegen en bak deze voor 1 minuut. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.