Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Tumis tauge en tahu - Roerbak van taugé en tahu

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Tumis tauge en tahu
Roerbak van taugé en tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 blok tahu
5 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 rode lombok
2 takjes selderij
100 g taugé,
1 dunne prei
olie
zout naar smaak
1 eetl. ketjap asin
water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes, de sjalotten, de knoflook en de ontpitte lomboks fijn. Snijd de selderij en de prei fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de tahu goudbruin. Laat deze uitlekken. Giet de olie en de wok/wadjan op 2 eetl na. Fruit de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg het zout, de lombok, de taugé, de prei, de tahu en een scheutje water toe en bak dit nog voor 3 minuten. Dan de selderij en de ketjap toevoegen. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 379 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233391