Roerbak van taugé en tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 blok tahu
5 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 rode lombok
2 takjes selderij
100 g taugé,
1 dunne prei
olie
zout naar smaak
1 eetl. ketjap asin
water
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes, de sjalotten, de knoflook en de ontpitte lomboks fijn. Snijd de selderij en de prei fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de tahu goudbruin. Laat deze uitlekken. Giet de olie en de wok/wadjan op 2 eetl na. Fruit de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg het zout, de lombok, de taugé, de prei, de tahu en een scheutje water toe en bak dit nog voor 3 minuten. Dan de selderij en de ketjap toevoegen. Serveer.
ingrediënten:
1/2 blok tahu
5 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 rode lombok
2 takjes selderij
100 g taugé,
1 dunne prei
olie
zout naar smaak
1 eetl. ketjap asin
water
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes, de sjalotten, de knoflook en de ontpitte lomboks fijn. Snijd de selderij en de prei fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de tahu goudbruin. Laat deze uitlekken. Giet de olie en de wok/wadjan op 2 eetl na. Fruit de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg het zout, de lombok, de taugé, de prei, de tahu en een scheutje water toe en bak dit nog voor 3 minuten. Dan de selderij en de ketjap toevoegen. Serveer.