Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sayur jamur kuah asam - zure groenten-champignon soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur jamur kuah asam
zure groenten-champignon soep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1200 ml kippenbouillon (zie recept)
1 wortel
50 gr sperziebonen
100 gr champignons
3 oesterzwammen
2 groene lomboks
2 eetl asemwater
3 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1 prei
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
3 rode rawits
 
Cara membuat;
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes, de wortel in plakjes, de oesterzwammen in reepjes, de champignons in stukken, de prei in stukjes en de lomboks in ringen.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 1 minuut. Voeg dan de bouillon toe en de wortel. Kook deze halfgaar. Dan de overige ingrediënten toevoegen en kook alls gaar. Als laatste de prei toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233626