Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sayur jamur kuah asam - zure groenten-champignon soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur jamur kuah asam
zure groenten-champignon soep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1200 ml kippenbouillon (zie recept)
1 wortel
50 gr sperziebonen
100 gr champignons
3 oesterzwammen
2 groene lomboks
2 eetl asemwater
3 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1 prei
1 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
3 rode rawits
 
Cara membuat;
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes, de wortel in plakjes, de oesterzwammen in reepjes, de champignons in stukken, de prei in stukjes en de lomboks in ringen.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 1 minuut. Voeg dan de bouillon toe en de wortel. Kook deze halfgaar. Dan de overige ingrediënten toevoegen en kook alls gaar. Als laatste de prei toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902678