banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur jantung pisang - gestoofd en gegrild gekruid bananenbloem met tonijn
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur jantung pisang
gestoofd en gegrild gekruid bananenbloem met tonijn

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 jantung pisang (bananenbloem)
1000 ml water
1 theel zout
300 gr gerookte tonijn
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 bosje kemangi
2 lenteuitjes
bananenblad
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
3 rode lomboks
5 rode rawits
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bloem in plakjes en kneed deze met zout, spoel af en laat uitlekken. Verhit in een pan en kook de bloem met 1 theel zout voor 15 minuten. Laat daarna uitlekken.
Pluis de tonijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lentjeui in stukjes en pluk de kemangi. Meng dit alles samen met de palmsuiker goed door elkaar. Schep wat wat het mengsel op een stuk bananenblad en vouw dit dicht en zet het uiteinde vast. Stoom vervolgens het pakketje in 30 minuten gaar en laat afkoelen. Rooster vervolgels het pakketje voor 10 minuten langzaam boven een houtskoolvuurtje en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40676083