logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sayur Kangkong Cabai Hijau
roerbak van van kangkung met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kangkung
1 bosje kemangi
3 jeruk purut blaadjes
2 serai/sereh/citroengras
2 cm jahe
2 cm lengkuas/laos
3 salam blad
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
6 teentjes knoflook
8 groene lomboks
10 groene rawits

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de laos, de serai en de jeruk purut voor 6 minuten.
Voeg dan de kangkung en de kemangi toe en meng goed. Dan het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en bak het verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 290 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421526