Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sayur Kangkong Cabai Hijau - roerbak van van kangkung met groene peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Kangkong Cabai Hijau
roerbak van van kangkung met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kangkung
1 bosje kemangi
3 jeruk purut blaadjes
2 serai/sereh/citroengras
2 cm jahe
2 cm lengkuas/laos
3 salam blad
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
6 teentjes knoflook
8 groene lomboks
10 groene rawits

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de laos, de serai en de jeruk purut voor 6 minuten.
Voeg dan de kangkung en de kemangi toe en meng goed. Dan het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en bak het verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 214 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902492