logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tumis Tauge Lombok

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tauge
5 rode lomboks
3 teentjes knoflook
1 theel trassi
3 sjalotten
3 cm laos
3 eetl olie
zout naar smaak
50 ml water

Cara membuat:
Wrijf of maal de laos fijn tot een pasta. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de knoflook en de sjalotten fijn. Was de tauge en maak deze schoon.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de trassi en de laos voor 3 minuten. Dan de tauge, het water en het zout toevoegen en het geheel 30 seconden laten koken.

Add comment

Submit

who is online

We have 442 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421635