Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Tumis Tauge Lombok

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Tauge Lombok

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tauge
5 rode lomboks
3 teentjes knoflook
1 theel trassi
3 sjalotten
3 cm laos
3 eetl olie
zout naar smaak
50 ml water

Cara membuat:
Wrijf of maal de laos fijn tot een pasta. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de knoflook en de sjalotten fijn. Was de tauge en maak deze schoon.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de trassi en de laos voor 3 minuten. Dan de tauge, het water en het zout toevoegen en het geheel 30 seconden laten koken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936539