Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Masoebah - laagjes pannenkoek

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Masoebah
laagjes pannenkoek
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr. bloem,
1/4 theel. kruidnagelpoeder,
55 gr. suiker,
1/4 theel anijszaad,
4 eieren,
zout naar smaak
1/ 2 theel. kaneel
boter
poedersuiker

Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren met de suiker op totdat het schuimt en klop hierdoor de kruiden, het zout en de bloem totdat er een besalg onstaat. Verhit in een koekepan de boter en bak een lepel beslag aan beide kanten bruin. Leg op de laag een nieuw laagje beslag en als deze gestold is, draai het dan om en bak deze bruin. Herhaal dit alles totdat het beslag op is. Snijd het dan in punten en bestrooi dit met poedersuiker.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 263 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449547