Logon3

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Masoebah - laagjes pannenkoek

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Masoebah
laagjes pannenkoek
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr. bloem,
1/4 theel. kruidnagelpoeder,
55 gr. suiker,
1/4 theel anijszaad,
4 eieren,
zout naar smaak
1/ 2 theel. kaneel
boter
poedersuiker

Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren met de suiker op totdat het schuimt en klop hierdoor de kruiden, het zout en de bloem totdat er een besalg onstaat. Verhit in een koekepan de boter en bak een lepel beslag aan beide kanten bruin. Leg op de laag een nieuw laagje beslag en als deze gestold is, draai het dan om en bak deze bruin. Herhaal dit alles totdat het beslag op is. Snijd het dan in punten en bestrooi dit met poedersuiker.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 179 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40816460