banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Martabak Durian - gevulde flensje met durian jam
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Martabak Durian
gevulde flensje met durian

Bahan-bahan deeg:
ingrediénten deeg:
225 gr bloem
4 eetl suiker
1/4 theel bakpoeder
zout naar smaak
250 ml water
1/2 theel gist
1 ei
1 eetl boter (gesmolten)

Bahan-bahan: vulling;
ingrediënten vulling:
200 gr durian
250 ml melk
4 eetl suiker
2 druppels gele kleur extract
2 eetl maizena
2 eetl water

Cara membuat:
bereiding:
Klop het ei op. Meng de bloem, de helf van de suiker, de bakpoeder, het zout, het gist en voeg het water toe en kneed het tot een deeg. En laat het 30 minuten rusten. Meng dan het ei, de rest van de suiker en de boter erdoor. Bak het deeg op in flensjes/pannenkoeken.
Meng de maizena aan met het water. Verhit in een pan de melk en voeg de durian, het zout en de suiker toe en laat dit zachtjes koken. Voeg dan het maizenamengsel toe en laat het geheel zachtjes doorkoken totdat het een stevig mengsel is geworden (jam).
Smeer de jam uit over de martabak en vouw het dicht en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 212 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40435430