banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Ayam Napinadar - geroosterde kip met leversaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Napinadar
geroosterde kip met leversaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
6 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1 limoen, sap
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis

Bahan saus:
ingrediënten saus:
250 gr kippenlevertjes
2 eetl andaliman
1 theel uienpoeder
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
10 rode lomboks
10 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukjes. Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Meng de kip met de knoflook, de sjalotjes, de palmsuiker, de kecap en het limoensap. Rooster de kip daarna boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een smeuige massa. Verhit dit in een pan en kook het al roerend zachtjes gaar. Giet de saus over de kip en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 214 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38474106