Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ayam Napinadar - geroosterde kip met leversaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Napinadar
geroosterde kip met leversaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
6 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1 limoen, sap
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis

Bahan saus:
ingrediënten saus:
250 gr kippenlevertjes
2 eetl andaliman
1 theel uienpoeder
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
10 rode lomboks
10 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukjes. Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Meng de kip met de knoflook, de sjalotjes, de palmsuiker, de kecap en het limoensap. Rooster de kip daarna boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een smeuige massa. Verhit dit in een pan en kook het al roerend zachtjes gaar. Giet de saus over de kip en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184451