1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Napinadar
geroosterde kip met leversaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
6 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1 limoen, sap
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis

Bahan saus:
ingrediënten saus:
250 gr kippenlevertjes
2 eetl andaliman
1 theel uienpoeder
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
10 rode lomboks
10 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukjes. Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Meng de kip met de knoflook, de sjalotjes, de palmsuiker, de kecap en het limoensap. Rooster de kip daarna boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een smeuige massa. Verhit dit in een pan en kook het al roerend zachtjes gaar. Giet de saus over de kip en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 38 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35761030