banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Nasu Palekko - zeer pittig gebakken kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Nasu Palekko
zeer pittig gebakken kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr kippendijen
3 eetl asamwater
3 eetl olie
2 serai/sereh/citroengras
1 cm lengkuas/laos
3 salam blad
1 eetl palmsuiker
2 theel zout
1 theel peper
4 jeruk purut blaadjes

Haluskan:
6 teentjes knoflook
9 sjalotjes
30 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in blokjes en wrijf deze in met het asamwater. Snijd de jeruk purut ragfijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai en de laos voor 7 minuten. Voeg dan de kip met het asamwater toe, gevolgd door de palmsuiker het zout en de peper en meng goed. Bak het geheel verder gaar en totdat het vocht is gehalveerd. Schep de jeruk purut erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 230 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576806