banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Pepes telur gandaria - gestoomd gekruid ei met gandaria
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pepes telur gandaria
gestoomd gekruid ei met gandaria

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
3 gandaria (anders mango)
3 salam blad
2 cm laos
2 eetl water
2 eetl olie
15 kemangi blaadjes
bananenblad
biteng
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 kemiri, gepoft
3 rode lomboks
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de gandaria in plakjes en de laos in 3 dunne plakjes. Kluts de eieren met het zout en het water en stoom dit voor 20 minuten en laat het afkoelen. Breek het daarna in stukjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met het ei, de olie en de gandaria en verdeel de massa in 3 porties.
Schep 1 portie op een bananenblad en leg daarop 5 blaadjes kemangi, 1 salam blad en 1 schijfje laos en vouw dit dicht als een pakketje en maak het vast met de biteng.
Stoom de pakketjes vervolgens in 15 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39819489