banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pepes telur gandaria - gestoomd gekruid ei met gandaria
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pepes telur gandaria
gestoomd gekruid ei met gandaria

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
3 gandaria (anders mango)
3 salam blad
2 cm laos
2 eetl water
2 eetl olie
15 kemangi blaadjes
bananenblad
biteng
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 kemiri, gepoft
3 rode lomboks
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de gandaria in plakjes en de laos in 3 dunne plakjes. Kluts de eieren met het zout en het water en stoom dit voor 20 minuten en laat het afkoelen. Breek het daarna in stukjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met het ei, de olie en de gandaria en verdeel de massa in 3 porties.
Schep 1 portie op een bananenblad en leg daarop 5 blaadjes kemangi, 1 salam blad en 1 schijfje laos en vouw dit dicht als een pakketje en maak het vast met de biteng.
Stoom de pakketjes vervolgens in 15 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689570