1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Piendang Telor
eieren
bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren,
2 salamblaadje
3 sjalotten
2 eetl. olie
3 tenen knoflook,
1 eetl. gula jawa,
2 cm kunyit (kurkuma), gekneusd
1 theel. asem.
1 serehstengel, gekneusd.
150 ml water

Cara-membuat:
bereiding:
Kook de eieren hard en pel ze gaarna. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en kneus deze samen met de overige kruiden. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe goudbruin. Voeg dan de asem, het water en de gula jawa toe en als het mengsel kookt, dan de eieren toevoegen en nog 5-8 minuten nastoven.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992767