1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Piendang Telor
eieren
bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren,
2 salamblaadje
3 sjalotten
2 eetl. olie
3 tenen knoflook,
1 eetl. gula jawa,
2 cm kunyit (kurkuma), gekneusd
1 theel. asem.
1 serehstengel, gekneusd.
150 ml water

Cara-membuat:
bereiding:
Kook de eieren hard en pel ze gaarna. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en kneus deze samen met de overige kruiden. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe goudbruin. Voeg dan de asem, het water en de gula jawa toe en als het mengsel kookt, dan de eieren toevoegen en nog 5-8 minuten nastoven.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263047