logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Bayam Lobak
roerbak van spinazie met rettich

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bayam / wilde spinazie
150 gr rettich
1 salam blad
250 ml water
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode lomboks
2 cm lengkuas/laos
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Schil de rettich en snijd deze julienne. Snijd de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de laos in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de laos en de salam voor 5 minuten. Voeg dan de rettich en de bayam toe en meng goed.
Dan het water, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook het geheel verder gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 140 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160337