Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Tumis Bayam Lobak
roerbak van spinazie met rettich

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bayam / wilde spinazie
150 gr rettich
1 salam blad
250 ml water
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode lomboks
2 cm lengkuas/laos
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Schil de rettich en snijd deze julienne. Snijd de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de laos in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de laos en de salam voor 5 minuten. Voeg dan de rettich en de bayam toe en meng goed.
Dan het water, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook het geheel verder gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578338