Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tum Daging - gestoomd gekruid vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tum Daging
gestoomd gekruid vlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt
3 eieren
6 beliming wuluh
3 rode rawits
8 salam blaadjes
250 gr santen asli
bananenbladeren
biteng

Haluskan:
boemboe:
3 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 theel peper
4 kemiri noten
8 sjhalotten
1 cm kunyit
1 cm jahe
5 teentjes knoflook
1 eetl palmsuiker
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de rawits fijn en klop de eieren licht op. Snijd de belimbing fijn en halveer de salamblaadjes. Rooster de ketumbar en de jinten droog in een koekepan en wrijf of maal vervolgens alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng het gehakt met de boemboe, de eieren, de belimbing en de rawits. Neem een stuk bananenblad en schep daarop 3 eetl van het mengsel, een halve salam blad en 2 eetl santen. Vouw het dicht als een pakketje en sluit het met biteng. Stoom vervolgens de pakketjes in 25 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030291