banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tum Daging - gestoomd gekruid vlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tum Daging
gestoomd gekruid vlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt
3 eieren
6 beliming wuluh
3 rode rawits
8 salam blaadjes
250 gr santen asli
bananenbladeren
biteng

Haluskan:
boemboe:
3 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 theel peper
4 kemiri noten
8 sjhalotten
1 cm kunyit
1 cm jahe
5 teentjes knoflook
1 eetl palmsuiker
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de rawits fijn en klop de eieren licht op. Snijd de belimbing fijn en halveer de salamblaadjes. Rooster de ketumbar en de jinten droog in een koekepan en wrijf of maal vervolgens alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng het gehakt met de boemboe, de eieren, de belimbing en de rawits. Neem een stuk bananenblad en schep daarop 3 eetl van het mengsel, een halve salam blad en 2 eetl santen. Vouw het dicht als een pakketje en sluit het met biteng. Stoom vervolgens de pakketjes in 25 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690745