1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Babat Kecap
gekruide pens in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runderpens
2 salam blaadjes
2 cm laos
2 cm jahe
1000 ml water
3 sjalotjes
2 salam blaadjes
2 cm jahe
2 cm laos
2 sereh/citroengras (witte deel)
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode lomboks
2 rode rawits
3 kemiri noten
1 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de jahe, de laos, de salam en de pens en kook deze gaar. Giet af en snijd de pens in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sjalotjes, de salam, de laos, de jahe en de sereh voor 4 minuten. Voeg de pens toe en meng goed. Dan de kecap, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaaar en totdat de saus indikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263047