banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Babat Kecap - gekruide pens in kecapsaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Babat Kecap
gekruide pens in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runderpens
2 salam blaadjes
2 cm laos
2 cm jahe
1000 ml water
3 sjalotjes
2 salam blaadjes
2 cm jahe
2 cm laos
2 sereh/citroengras (witte deel)
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode lomboks
2 rode rawits
3 kemiri noten
1 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de jahe, de laos, de salam en de pens en kook deze gaar. Giet af en snijd de pens in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sjalotjes, de salam, de laos, de jahe en de sereh voor 4 minuten. Voeg de pens toe en meng goed. Dan de kecap, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaaar en totdat de saus indikt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669269