1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 21 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Babat Kecap
gekruide pens in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr runderpens
2 salam blaadjes
2 cm laos
2 cm jahe
1000 ml water
3 sjalotjes
2 salam blaadjes
2 cm jahe
2 cm laos
2 sereh/citroengras (witte deel)
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode lomboks
2 rode rawits
3 kemiri noten
1 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de jahe, de laos, de salam en de pens en kook deze gaar. Giet af en snijd de pens in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sjalotjes, de salam, de laos, de jahe en de sereh voor 4 minuten. Voeg de pens toe en meng goed. Dan de kecap, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaaar en totdat de saus indikt.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35961236