Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Khow Paad Sapparod 3

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Khow Paad Sapparod 3
ananasrijst
Ingrediënten:
225 gr rijst
6 eetl gedroogde garnalen
1 grote ananas
4 sjalotjes
4 lente-uitjes
5 rode lomboks
1 bosje koriander
2 eetl olie
2 teentjes knoflook
2 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl lichte sojasaus
1 eetl suiker,

Bereiding:
Snijd de lomboks in reepjes, de sjalotten, de knoflook fijn en het groene deel van de lente-uitjes in ringetjes en ook de koriander fijn. Snijd de ananas in blokjes. Meng de ananas met de sjalotten, de lente-ui, de lomboks en de koriander. Kook vervolgens de rijst gaar. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak hierin de garnalen krokant en laat deze uitlekken. Bak ververolgens in 2 eetl olie de knoflook en voeg dan de rijsat toe. Bak dit nog 6 minuten mee en voeg dan de vissaus, de sojasaus en de suiker toe en bak nog 3 minuten door. Dan het ananasmengsel met de garnalen toevoegen en dit verder warm bakken. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275735