banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Khow Paad Sapparod 3
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Khow Paad Sapparod 3
ananasrijst
Ingrediënten:
225 gr rijst
6 eetl gedroogde garnalen
1 grote ananas
4 sjalotjes
4 lente-uitjes
5 rode lomboks
1 bosje koriander
2 eetl olie
2 teentjes knoflook
2 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl lichte sojasaus
1 eetl suiker,

Bereiding:
Snijd de lomboks in reepjes, de sjalotten, de knoflook fijn en het groene deel van de lente-uitjes in ringetjes en ook de koriander fijn. Snijd de ananas in blokjes. Meng de ananas met de sjalotten, de lente-ui, de lomboks en de koriander. Kook vervolgens de rijst gaar. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak hierin de garnalen krokant en laat deze uitlekken. Bak ververolgens in 2 eetl olie de knoflook en voeg dan de rijsat toe. Bak dit nog 6 minuten mee en voeg dan de vissaus, de sojasaus en de suiker toe en bak nog 3 minuten door. Dan het ananasmengsel met de garnalen toevoegen en dit verder warm bakken. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983034