Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Khow Paad Sapparod 3

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Khow Paad Sapparod 3
ananasrijst
Ingrediënten:
225 gr rijst
6 eetl gedroogde garnalen
1 grote ananas
4 sjalotjes
4 lente-uitjes
5 rode lomboks
1 bosje koriander
2 eetl olie
2 teentjes knoflook
2 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl lichte sojasaus
1 eetl suiker,

Bereiding:
Snijd de lomboks in reepjes, de sjalotten, de knoflook fijn en het groene deel van de lente-uitjes in ringetjes en ook de koriander fijn. Snijd de ananas in blokjes. Meng de ananas met de sjalotten, de lente-ui, de lomboks en de koriander. Kook vervolgens de rijst gaar. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak hierin de garnalen krokant en laat deze uitlekken. Bak ververolgens in 2 eetl olie de knoflook en voeg dan de rijsat toe. Bak dit nog 6 minuten mee en voeg dan de vissaus, de sojasaus en de suiker toe en bak nog 3 minuten door. Dan het ananasmengsel met de garnalen toevoegen en dit verder warm bakken. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230977