banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Khow Paad Sapparod 1 - gebakken rijst met ananas

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Khow Paad Sapparod 1
gebakken rijst met ananas
Benodigdheden:
280 gr rijst
1/2 grote ananas
125 gr verse garnalen
125 gr krabvlees
125 gr Chinese saucijsjes
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
50 ml olie
2 theelepels vissaus (nam pla)
25 ml lichte sojasaus
zwarte peper

garnering:
25 gr bawang goreng (gefruite sjalotten)

Bereiding:
Kook de rijst gaar. Snijd de ananas in dobbelsteentjes. Snijd de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de garnalen en de saucijsjes fijn en haal het krabvlees uit elkaar.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 4 minuten. voeg dan de garnalen toe en bak nog 2 minuten. Dan de krab en de saucijsjes toevoegen en nog even goed doorroeren.
Vervolgens de rijst toevoegen met de vissaus, de sojasaus en de zwarte peper en doorbakken. Als laatste de ananas toevoegen en nog 2 minuten bakken. Garneer met de bawang goreng
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39346458