Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Khow Paad Sapparod 1 - gebakken rijst met ananas

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Khow Paad Sapparod 1
gebakken rijst met ananas
Benodigdheden:
280 gr rijst
1/2 grote ananas
125 gr verse garnalen
125 gr krabvlees
125 gr Chinese saucijsjes
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
50 ml olie
2 theelepels vissaus (nam pla)
25 ml lichte sojasaus
zwarte peper

garnering:
25 gr bawang goreng (gefruite sjalotten)

Bereiding:
Kook de rijst gaar. Snijd de ananas in dobbelsteentjes. Snijd de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de garnalen en de saucijsjes fijn en haal het krabvlees uit elkaar.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 4 minuten. voeg dan de garnalen toe en bak nog 2 minuten. Dan de krab en de saucijsjes toevoegen en nog even goed doorroeren.
Vervolgens de rijst toevoegen met de vissaus, de sojasaus en de zwarte peper en doorbakken. Als laatste de ananas toevoegen en nog 2 minuten bakken. Garneer met de bawang goreng
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264854