Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kho Phat - gebakken rijst

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kho Phat
gebakken rijst
Ingrediënten:
3 eetl olie
225 gr. kipfilet in reepjes
6 teentjes knoflook, fijngehakt
3 sjalotten in schijfjes
2 eieren
750 gr. gekookte rijst
1 tomaat, in partjes
1 lente-ui, in ringetjes gesneden
2 theel lichte sojasaus
1 rode lombok in ringetjes gesneden
1 theel vissaus (nam pla)
1 theel suiker
1 theel witte peper,

Bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip goudbruin. Voeg dan de knoflook, de sjalotten en bak dit nog voor 2 minuten. Voeg dan de eieren toe en roer alles goed om. Als de eieren stollen vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en nog 3 minuten bakken onder voortdurend omscheppen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193649