banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sayur Bening Bayam - gestoofde spinazie met bakso

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Bening Bayam
gestoofde spinazie met bakso

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes wilde spinazie (175gr)
1 kembang tahu/tahu vel
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
5 bakso sapi / gehaktballetjes
1 lente-ui
1700 ml water
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Week eerst het tahu vel en snijd het daarna in stukjes. Snijd de sjalotjes enm de knoflook in dunne plakjes. Snijd de bakso in plakjes en de lente-ui in stukjes van 1 cm.
Verhit in een pan het water samen met de sjalotjes, de knoflook, de salam en de laos en breng aan de kook.
Voeg dan de tahu toe en kook totdat dit gaar is geworden. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens de bayam, de bakso en de lente-ui toevoegen en kook het verder gaar.
Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 270 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39984940