Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sayur Bening Bayam - gestoofde spinazie met bakso

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Bening Bayam
gestoofde spinazie met bakso

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes wilde spinazie (175gr)
1 kembang tahu/tahu vel
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
5 bakso sapi / gehaktballetjes
1 lente-ui
1700 ml water
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Week eerst het tahu vel en snijd het daarna in stukjes. Snijd de sjalotjes enm de knoflook in dunne plakjes. Snijd de bakso in plakjes en de lente-ui in stukjes van 1 cm.
Verhit in een pan het water samen met de sjalotjes, de knoflook, de salam en de laos en breng aan de kook.
Voeg dan de tahu toe en kook totdat dit gaar is geworden. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens de bayam, de bakso en de lente-ui toevoegen en kook het verder gaar.
Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 36 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443044