banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Bening Bayam - gestoofde spinazie met bakso

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Bening Bayam
gestoofde spinazie met bakso

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes wilde spinazie (175gr)
1 kembang tahu/tahu vel
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
5 bakso sapi / gehaktballetjes
1 lente-ui
1700 ml water
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Week eerst het tahu vel en snijd het daarna in stukjes. Snijd de sjalotjes enm de knoflook in dunne plakjes. Snijd de bakso in plakjes en de lente-ui in stukjes van 1 cm.
Verhit in een pan het water samen met de sjalotjes, de knoflook, de salam en de laos en breng aan de kook.
Voeg dan de tahu toe en kook totdat dit gaar is geworden. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens de bayam, de bakso en de lente-ui toevoegen en kook het verder gaar.
Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40584991