banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Kerrie daging - rundvlees met kerrie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kerrie daging
rundvlees met kerrie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr mals rundvlees
100 gr gemalen kokos
1/2 limoen
1/3 blok santen
2 salam blaadjes
1 theel kerriepoeder
1 kruidnagel
1/2 theel nootmuskaat
kaneel en zout naar smaak
250 ml water

Haluskan:
boemboe:
7 sjalotten
2 tomaten
3 teentjes knoflook
1 theel laos
1 theel jahe/djahé
1 theell koenjit
1 1/2 theel ketoembar
1/2 theel djinten
1 theel gula jawa
1 theel sereh

Cara membuat:
bereiding:
Bak de kokos in een wok/wadjan met wat olie bruin. Snijd het vlees in stukken en breng het aan de kook met water totdat het halfgaar is geworden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en fruit dit samen met de kerriepoeder voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit samen met de overige kruiden. Als laatste de santen en de limoen toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38381080