banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Kerrie daging - rundvlees met kerrie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kerrie daging
rundvlees met kerrie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr mals rundvlees
100 gr gemalen kokos
1/2 limoen
1/3 blok santen
2 salam blaadjes
1 theel kerriepoeder
1 kruidnagel
1/2 theel nootmuskaat
kaneel en zout naar smaak
250 ml water

Haluskan:
boemboe:
7 sjalotten
2 tomaten
3 teentjes knoflook
1 theel laos
1 theel jahe/djahé
1 theell koenjit
1 1/2 theel ketoembar
1/2 theel djinten
1 theel gula jawa
1 theel sereh

Cara membuat:
bereiding:
Bak de kokos in een wok/wadjan met wat olie bruin. Snijd het vlees in stukken en breng het aan de kook met water totdat het halfgaar is geworden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en fruit dit samen met de kerriepoeder voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit samen met de overige kruiden. Als laatste de santen en de limoen toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 265 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39981661