Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Kerrie daging - rundvlees met kerrie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kerrie daging
rundvlees met kerrie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr mals rundvlees
100 gr gemalen kokos
1/2 limoen
1/3 blok santen
2 salam blaadjes
1 theel kerriepoeder
1 kruidnagel
1/2 theel nootmuskaat
kaneel en zout naar smaak
250 ml water

Haluskan:
boemboe:
7 sjalotten
2 tomaten
3 teentjes knoflook
1 theel laos
1 theel jahe/djahé
1 theell koenjit
1 1/2 theel ketoembar
1/2 theel djinten
1 theel gula jawa
1 theel sereh

Cara membuat:
bereiding:
Bak de kokos in een wok/wadjan met wat olie bruin. Snijd het vlees in stukken en breng het aan de kook met water totdat het halfgaar is geworden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en fruit dit samen met de kerriepoeder voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit samen met de overige kruiden. Als laatste de santen en de limoen toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 284 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42437063