logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kerrie Jawa 2

Bahan-bahan;
ingrediënten;
300 gr rundvlees
3 eetl olie
zout naar smaak
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
5 cm kunyit (kurkuma)
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
3 cm laos
1 theel trassi
3 kemirie noten
2 sjalotten
3 theentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak het geheel 5 minuten. Dan het zout en de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes gaar stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 35 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160253