Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Krengsengan Daging - Pittig gekruide runderstoof

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Krengsengan Daging
Pittig gekruide runderstoof
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderlappen
7 rawits
3 eetl. kecap manis
2 eetl. petis udang
zout naar smaak
500 ml water

Haluskan:
boemboe:
6 kemirinootjes
1 theel, zwarte peper
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahe)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met de petis, het zout en de ketjap. Voeg dit toe aan het vlees en marineer het vlees hiermee voor minimaal 90 minuten. Verhit in een wok/wadjan en voeg het vleesmengsel toe en stoof dit voor 15 minuten. Voeg dan de rawits en het water toe en laat het geheel in 60 minuten zachtjes gaar sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 368 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438646