Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Krengsengan Daging - Pittig gekruide runderstoof

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Krengsengan Daging
Pittig gekruide runderstoof
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderlappen
7 rawits
3 eetl. kecap manis
2 eetl. petis udang
zout naar smaak
500 ml water

Haluskan:
boemboe:
6 kemirinootjes
1 theel, zwarte peper
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahe)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met de petis, het zout en de ketjap. Voeg dit toe aan het vlees en marineer het vlees hiermee voor minimaal 90 minuten. Verhit in een wok/wadjan en voeg het vleesmengsel toe en stoof dit voor 15 minuten. Voeg dan de rawits en het water toe en laat het geheel in 60 minuten zachtjes gaar sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231257