Recente Reacties

Krengsengan Daging Sapi
rundvlees in een petis saus

Bahan-bahan:
ingrediënten;
250 rundvlees
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 rode rawit
1 tomaat
2 eetl kecap manis
1 eetl petis udang
1/4 theel zout
1/2 theel peper
150 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes. Snijd de lomboks en de rawit in dunne reppejs. Snijd de tomaat fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook, de sjalotten, de lombok en de rawit voor 3 minuten. Vooeg dan het vlees toe en bak dit goudbruin. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is en het vocht vrijwel is verdampt. Serveer.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42593013