Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Krengsengan Daging Sapi - rundvlees in een petis saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Krengsengan Daging Sapi
rundvlees in een petis saus

Bahan-bahan:
ingrediënten;
250 rundvlees
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 rode rawit
1 tomaat
2 eetl kecap manis
1 eetl petis udang
1/4 theel zout
1/2 theel peper
150 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes. Snijd de lomboks en de rawit in dunne reppejs. Snijd de tomaat fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook, de sjalotten, de lombok en de rawit voor 3 minuten. Vooeg dan het vlees toe en bak dit goudbruin. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is en het vocht vrijwel is verdampt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085893