banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Krengsengan Daging Sapi - rundvlees in een petis saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Krengsengan Daging Sapi
rundvlees in een petis saus

Bahan-bahan:
ingrediënten;
250 rundvlees
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 rode rawit
1 tomaat
2 eetl kecap manis
1 eetl petis udang
1/4 theel zout
1/2 theel peper
150 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes. Snijd de lomboks en de rawit in dunne reppejs. Snijd de tomaat fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook, de sjalotten, de lombok en de rawit voor 3 minuten. Vooeg dan het vlees toe en bak dit goudbruin. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is en het vocht vrijwel is verdampt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983629