1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 27 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Krengsengan Lidah
rundertong in kruidige en pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundertong
2 salam blaadjes
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl kecap manis
2 rode lomboks
2 eetl petis
500 ml water
2 eetl olie
water
 
Halsukan:
bumbu:
7 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 rode rawits
1 tomaat
 
Cara membuat:
bereiding;
Verhit in een pan het water en kook de tong voor 10 minuten. Schep de tong eruit en verwijder de huid. Voeg de tong met de salam blaadjes weer toe aan het water en kook de tong gaar. Snijd de tong daarna in reepjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in reepjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de tong toe en meng goed. Dan de petis, de kecap, het zout, de peper en de lomboks toevoegen en meng alles goed. Vervolgens langzaam de bouillon toevoegen en laat de saus zachtjes indikken.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35980570