1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Krengsengan Lidah
rundertong in kruidige en pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundertong
2 salam blaadjes
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl kecap manis
2 rode lomboks
2 eetl petis
500 ml water
2 eetl olie
water
 
Halsukan:
bumbu:
7 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 rode rawits
1 tomaat
 
Cara membuat:
bereiding;
Verhit in een pan het water en kook de tong voor 10 minuten. Schep de tong eruit en verwijder de huid. Voeg de tong met de salam blaadjes weer toe aan het water en kook de tong gaar. Snijd de tong daarna in reepjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in reepjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de tong toe en meng goed. Dan de petis, de kecap, het zout, de peper en de lomboks toevoegen en meng alles goed. Vervolgens langzaam de bouillon toevoegen en laat de saus zachtjes indikken.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34881152