banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Krengsengan Lidah
rundertong in kruidige en pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundertong
2 salam blaadjes
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl kecap manis
2 rode lomboks
2 eetl petis
500 ml water
2 eetl olie
water
 
Halsukan:
bumbu:
7 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 rode rawits
1 tomaat
 
Cara membuat:
bereiding;
Verhit in een pan het water en kook de tong voor 10 minuten. Schep de tong eruit en verwijder de huid. Voeg de tong met de salam blaadjes weer toe aan het water en kook de tong gaar. Snijd de tong daarna in reepjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in reepjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de tong toe en meng goed. Dan de petis, de kecap, het zout, de peper en de lomboks toevoegen en meng alles goed. Vervolgens langzaam de bouillon toevoegen en laat de saus zachtjes indikken.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36330864