Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Krengsengan Lidah - rundertong in kruidige en pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Krengsengan Lidah
rundertong in kruidige en pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundertong
2 salam blaadjes
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl kecap manis
2 rode lomboks
2 eetl petis
500 ml water
2 eetl olie
water
 
Halsukan:
bumbu:
7 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 rode rawits
1 tomaat
 
Cara membuat:
bereiding;
Verhit in een pan het water en kook de tong voor 10 minuten. Schep de tong eruit en verwijder de huid. Voeg de tong met de salam blaadjes weer toe aan het water en kook de tong gaar. Snijd de tong daarna in reepjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in reepjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de tong toe en meng goed. Dan de petis, de kecap, het zout, de peper en de lomboks toevoegen en meng alles goed. Vervolgens langzaam de bouillon toevoegen en laat de saus zachtjes indikken.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 508 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42430142