banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tahu Rujak- tahoe roedjak
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Rujak
tahoe roedjak
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tahoe.
500 ml olie om te frituren.
2 eetl olie.
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 theel assem
100 - 150 ml water
1/4 blok santen

Haluskan:
Boemboe:
2 fijngemaakte kemirienootjes
2 salamblaadjes
1 serehstengel
3 cm laos
1,5 theel ketoembar
3 lomboks, fijngesneden
2 theel gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahoe in grote stukken. Verhit de olie in een wok/wadjan en frituur hierin de plakken tahoe bruin. Laat deze uitlekken. Snijd vervolgens de sjalotten en knoflook fijn en fruit dit. Voeg dan de boemoe toe en fruit dit. Los de assem op in water, voeg dit bij de boemboe en laat de santen hierin oplossen. Voeg dan de gebakken tahoe erbij en laat het geheel 10 minuten zachtjes sudderen. Verwijder voor het opdienen de salamblaadjes, de sereh en de laos.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40577035