banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tahu Pedas - pittige gebakken tahoe

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tahu Pedas
pittige gebakken tahoe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu,
1 eetl. laos,
6 eetl. olie,
1 theel. gula jawa (palmsuiker),
5 sjalotten,
1 salamblaadje,
3 teentjes knoflook,
3 eetl. ketjap manis,
5 lomboks (Spaanse pepers) ontdaan van zaadlijsten,
zout.

Cara membuat:
bereiding:
Snipper de sjalotten en de knoflook fijn. Snijd vervolgens de tahu in blokjes en bestrooi de blokjes met wat zout. Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de tahublokjes goudgeel. Schep de blokjes tahu daarna uit de wok/wadjan en laat de blokjes op keukenpapier uitlekken.
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de laos, de gula jawa tot een boemboe. Fruit de boemboe in de olie voor 2 minuten en voeg dan de ketjap en de salamblad toe. Voeg dan de tahublokjes toe en laat dit nog zachtjes voor 2 minuten bakken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586696