Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sup Ayam Kampung - gekruide kippensoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup Ayam Kampung
gekruide kippensoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 lente-ui
1 kleine bleekselderij
1 sjalot
3 teentjes knoflook
3 wortelen
1 aardappel
1 theel peper
2 nootmuskaat, gekneusd
1 theel palmsuiker
2 theel zout
1 tomaat
1500 ml water
3 eetl olie

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Snijd de lente-ui in stukjes van 3 cm. Snijd de selderij fijn. Snijd de sjalot en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de wortel in stukjes van 1 cm. Schil de aardappel en snijd deze in blokjes. Snijd de tomaat in blokjes.
Verhit in een pan het water en breng aan de kook. Voeg dan de kip, de lente-ui en de selderij toe en kook de kip op laag vuur gaar.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 2 minuten. Voeg het dan toe aan de kip, voeg ook de wortel en de aardappel toe en meng goed.
Dan het zout, de peper, de nootmuskaat, de palmsuiker en de tomaat toevoegen en meng goed. Kook het verder op laag vuur totdat alles gaar is geworden. Strooi de bawang goreng erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 257 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239790