banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Soto Udang - romige soep met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Soto Udang
romige soep met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr garnalen
1 salam blad
1 serai/sereh/citroengras, witte deel
2 jeruk purut blaadjes
2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
5 eetl kecap manis
500 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
750 ml water
1 lente-ui
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar
3 cm kunyit
1 cm jahe
2 cm lengkuas/laos

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de jeruk purut en de serai voor 5 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen.
Dan de kokosmelk, het water, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en breng het al roerend aan de kook. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689445