banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Soto Pekalongan - pittige rundvlees soep uit Pekalongan
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Pekalongan
pittige rundvlees soep uit Pekalongan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 eetl taoco
2 rode lomboks
1 eetl ketumbar
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 cm laos
2 salam blaadjes
1 serehstengel
1 lenteui
3 eetl olie
1 theel zout
1750 ml water

Taburan:
garnering:
bawang goreng
lontong

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lomboks, de sjalotten en de knoflook fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes en de lenteui in dunne ringetjes. Verhit in een pan het water samen met het vlees en laat dit 30 minuten trekken. Verhit in een wok de olie en fruit de pasta voor 2 minuten en voeg dit toe aan de soep. Voeg de overige ingrediënten toe en laat dit zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is. Leg wat lontong in een soepkom en schep daar de soep over. Garneer het met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592337