Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Soto Pekalongan - pittige rundvlees soep uit Pekalongan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Soto Pekalongan
pittige rundvlees soep uit Pekalongan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 eetl taoco
2 rode lomboks
1 eetl ketumbar
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 cm laos
2 salam blaadjes
1 serehstengel
1 lenteui
3 eetl olie
1 theel zout
1750 ml water

Taburan:
garnering:
bawang goreng
lontong

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de lomboks, de sjalotten en de knoflook fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes en de lenteui in dunne ringetjes. Verhit in een pan het water samen met het vlees en laat dit 30 minuten trekken. Verhit in een wok de olie en fruit de pasta voor 2 minuten en voeg dit toe aan de soep. Voeg de overige ingrediënten toe en laat dit zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is. Leg wat lontong in een soepkom en schep daar de soep over. Garneer het met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 387 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091843