Ngau Yook Sheung Tong
basis runderbouillon
Ingrediënten:
1000 gr runderbotten
500 gr schenkel
2000 ml water
1 ui
1 bleekselderij
1 steranijs
5 takjes koriander
2 1/2 theel zout
Bereiding:
Snijd de ui, de bleekselderij en de koriander in stukken. Verhit in een pan het water met alle ingrediënten en breng aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten nog 120 minuten laten sudderen. Zeef de bouillon en laat get afkoelen.
Zoeken
Laatst gelezen
- Tinolang Manok - gestoofde kip met gember
- Ayam Nyemek - gestoofde gekruide kip
- Runderfilet met Gai Lan
- Ayam Asap - gekruide gerookte kip
- Hati sapi masak kacang merah - lever met rode bonen
- Sayap Ayam Krengsengan - kippenvleugels in kruidige saus
- Loon Torw Jiew - garnalen en vlees saus
- Sup Lobak - Soep van rettich
- Ikan Nila Dan Udang Galah Bakar - Geroosterde vis en grote gamba’s
- Cakalang fufu - Gestoofde tonijn
Recente Reacties
Cucur
3 days agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
3 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...