zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Acar Campur Bandung - atjar tjampoer - schotel van gekookte groenten
- Kwee Talem 1 - twee kleuren pudding
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Sontong Kecap - Inktvis in een ketjapsaus
- Pandan Chiffron Cake 1
- Hele - garnaaltjes met kokos
- Asinan Bogor - Zoetzuur van gemengde groenten
- Pindang Kuning
- Cah pokcoy taoge - gebakken paksoy met tahu en tauge
- Asam Padeh - gestoofde vis
Ngau Yook Sheung Tong - basis runderbouillon


Ngau Yook Sheung Tong
basis runderbouillon
Ingrediënten:
1000 gr runderbotten
500 gr schenkel
2000 ml water
1 ui
1 bleekselderij
1 steranijs
5 takjes koriander
2 1/2 theel zout
Bereiding:
Snijd de ui, de bleekselderij en de koriander in stukken. Verhit in een pan het water met alle ingrediënten en breng aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten nog 120 minuten laten sudderen. Zeef de bouillon en laat get afkoelen.
basis runderbouillon
Ingrediënten:
1000 gr runderbotten
500 gr schenkel
2000 ml water
1 ui
1 bleekselderij
1 steranijs
5 takjes koriander
2 1/2 theel zout
Bereiding:
Snijd de ui, de bleekselderij en de koriander in stukken. Verhit in een pan het water met alle ingrediënten en breng aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten nog 120 minuten laten sudderen. Zeef de bouillon en laat get afkoelen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.