logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ngau Yook Sheung Tong
basis runderbouillon

Ingrediënten:
1000 gr runderbotten
500 gr schenkel
2000 ml water
1 ui
1 bleekselderij
1 steranijs
5 takjes koriander
2 1/2 theel zout

Bereiding:
Snijd de ui, de bleekselderij en de koriander in stukken. Verhit in een pan het water met alle ingrediënten en breng aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten nog 120 minuten laten sudderen. Zeef de bouillon en laat get afkoelen.

Add comment

Submit

who is online

We have 108 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160550