banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon 1 Comment
Kippenbouillon 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Kippenbouillon 2

 

Ingrediënten:
2500 gr kippenbotten
3 wortelen
3 uien
8 stengels bleekselderij
1 theel zwarte peperkorrels
2 laurierblaadjes
2 takjes tijm
1 steranijs
2 eetl sojasaus
4 cm gember, gekneusd
1/4 bosje selderij blad
water

Bereiding:
Was de botten en leg deze in een pan met zoveel water dat de botten 5 cm onder staan en breng het zachtjes aan de kook ern schep het schuim en de verontreinigingen regelmatig af. Laat de bouillon 1 uur zachtjes trekken totdat het vet bovenkomt drijven en schep dit af. Snijd de uien, de bleekselderij en de wortelen grof en voeg dit samen met de peperkorrels, de laurier, de tijm, de peterselie/selderij, de steranijs, de gember en de sojasaus toe aan de bouillon en laat dit 3-4 uur zachtjes trekken. Zeef de bouillon en laat het afkoelen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Bernard · 2 years ago
    Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.

who is online

We hebben 289 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565987