1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Kippenbouillon 2

 

Ingrediënten:
2500 gr kippenbotten
3 wortelen
3 uien
8 stengels bleekselderij
1 theel zwarte peperkorrels
2 laurierblaadjes
2 takjes tijm
1 steranijs
2 eetl sojasaus
4 cm gember, gekneusd
1/4 bosje selderij blad
water

Bereiding:
Was de botten en leg deze in een pan met zoveel water dat de botten 5 cm onder staan en breng het zachtjes aan de kook ern schep het schuim en de verontreinigingen regelmatig af. Laat de bouillon 1 uur zachtjes trekken totdat het vet bovenkomt drijven en schep dit af. Snijd de uien, de bleekselderij en de wortelen grof en voeg dit samen met de peperkorrels, de laurier, de tijm, de peterselie/selderij, de steranijs, de gember en de sojasaus toe aan de bouillon en laat dit 3-4 uur zachtjes trekken. Zeef de bouillon en laat het afkoelen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812898