Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Kippenbouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kippenbouillon
Ingrediënten:
1500 gr kip
450 gr varkensvlees
2 bosuitjes
6 cm gember, gekneusd
2 eetl Shaoxing rijstwijn
water

Bereiding:
Leg de kip met het varkensvlees in een pan en voeg zoveel water toe tot het vlees net onder staat en breng het geheel aan de kook en schep het schuim af. Voeg dan de rijstwijn, de gember en de bosuitjes toe en laat het geheel zachtjes 2 uur sudderen. Schep het vlees, de gember en de bosuitjes uit de pan en zeef de bouillon en laat het afkoelen. Haal het vlees van de botten en maak het fijn. Verhit de bouillon opnieuw en voeg het vlees al roerend toe en laat het nog zachtjes 15 minuten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 233 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431255