Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Kippenbouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kippenbouillon
Ingrediënten:
1500 gr kip
450 gr varkensvlees
2 bosuitjes
6 cm gember, gekneusd
2 eetl Shaoxing rijstwijn
water

Bereiding:
Leg de kip met het varkensvlees in een pan en voeg zoveel water toe tot het vlees net onder staat en breng het geheel aan de kook en schep het schuim af. Voeg dan de rijstwijn, de gember en de bosuitjes toe en laat het geheel zachtjes 2 uur sudderen. Schep het vlees, de gember en de bosuitjes uit de pan en zeef de bouillon en laat het afkoelen. Haal het vlees van de botten en maak het fijn. Verhit de bouillon opnieuw en voeg het vlees al roerend toe en laat het nog zachtjes 15 minuten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902440