1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kippenbouillon
Ingrediënten:
1500 gr kip
450 gr varkensvlees
2 bosuitjes
6 cm gember, gekneusd
2 eetl Shaoxing rijstwijn
water

Bereiding:
Leg de kip met het varkensvlees in een pan en voeg zoveel water toe tot het vlees net onder staat en breng het geheel aan de kook en schep het schuim af. Voeg dan de rijstwijn, de gember en de bosuitjes toe en laat het geheel zachtjes 2 uur sudderen. Schep het vlees, de gember en de bosuitjes uit de pan en zeef de bouillon en laat het afkoelen. Haal het vlees van de botten en maak het fijn. Verhit de bouillon opnieuw en voeg het vlees al roerend toe en laat het nog zachtjes 15 minuten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34421513