Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ju Yook Sheung Tong - basis varkensbouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ju Yook Sheung Tong
basis varkensbouillon

Ingrediënten:
500 gr varkensbotten
2000 ml water
6 cm jahe
3 zwarte peperkorrels
2 lente-ui
1 bleekselderij
1 wortel
4 takjes koriander
1/2 theel zout
2 theel lichte sojasaus

Bereiding:
Rasp de jahe en snijd de wortel, de lenteui, de bleekselderij en koriander in stukken. Verhit in een pan het water samen met de botten en breng aan de kook. Dan op laag vuur laten sudderen en verwijder het vuil. Voeg dan de jahe, de peper, de lente-ui, de bleekselderij, de wortel en de koriander toe en laat het nog 2 uuur suderen. Meng dan de sojasaus en het zout erdoor en laat het afkoelen. Zeef de bouillon en verwijder het vet als het volledig is afgekoeld.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025185