Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ju Yook Sheung Tong - basis varkensbouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ju Yook Sheung Tong
basis varkensbouillon

Ingrediënten:
500 gr varkensbotten
2000 ml water
6 cm jahe
3 zwarte peperkorrels
2 lente-ui
1 bleekselderij
1 wortel
4 takjes koriander
1/2 theel zout
2 theel lichte sojasaus

Bereiding:
Rasp de jahe en snijd de wortel, de lenteui, de bleekselderij en koriander in stukken. Verhit in een pan het water samen met de botten en breng aan de kook. Dan op laag vuur laten sudderen en verwijder het vuil. Voeg dan de jahe, de peper, de lente-ui, de bleekselderij, de wortel en de koriander toe en laat het nog 2 uuur suderen. Meng dan de sojasaus en het zout erdoor en laat het afkoelen. Zeef de bouillon en verwijder het vet als het volledig is afgekoeld.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431205