banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Sayur Aneka Jamur - geroerbakte kruidige paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Sayur Aneka Jamur
geroerbakte kruidige paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr wortelen
100 gr kailan/gailan/Chinese broccoli
50 gr garnalen
100 gr champignons
4 shitake
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
350 ml kippenbouillon (zie recept)
2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 1/2 eetl vissaus
2 theel maizena+2 theel water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortelen en de kailan in stukken, de sjalotjes in dunne plakjes, de paddenstoelen in vieren en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en  fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de wortelen en de kailan toevoegen en bak deze zacht. Dan de paddenstoelen  toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de peper, het zout, de palmsuiker en de vissaus toevoegen en meng alles goed. Dan de bouillon toevoegen en het geheel zachtjes bijna gaar laten sudderen. Voeg de opgeloste maizena toe en laat de saus indikken.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 291 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565987