banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Tumis Sayur Aneka Jamur - geroerbakte kruidige paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Sayur Aneka Jamur
geroerbakte kruidige paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr wortelen
100 gr kailan/gailan/Chinese broccoli
50 gr garnalen
100 gr champignons
4 shitake
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
350 ml kippenbouillon (zie recept)
2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 1/2 eetl vissaus
2 theel maizena+2 theel water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortelen en de kailan in stukken, de sjalotjes in dunne plakjes, de paddenstoelen in vieren en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en  fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de wortelen en de kailan toevoegen en bak deze zacht. Dan de paddenstoelen  toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de peper, het zout, de palmsuiker en de vissaus toevoegen en meng alles goed. Dan de bouillon toevoegen en het geheel zachtjes bijna gaar laten sudderen. Voeg de opgeloste maizena toe en laat de saus indikken.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38900008