logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Sayur Aneka Jamur
geroerbakte kruidige paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr wortelen
100 gr kailan/gailan/Chinese broccoli
50 gr garnalen
100 gr champignons
4 shitake
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
350 ml kippenbouillon (zie recept)
2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 1/2 eetl vissaus
2 theel maizena+2 theel water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortelen en de kailan in stukken, de sjalotjes in dunne plakjes, de paddenstoelen in vieren en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en  fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de wortelen en de kailan toevoegen en bak deze zacht. Dan de paddenstoelen  toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de peper, het zout, de palmsuiker en de vissaus toevoegen en meng alles goed. Dan de bouillon toevoegen en het geheel zachtjes bijna gaar laten sudderen. Voeg de opgeloste maizena toe en laat de saus indikken.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 108 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176751