1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Soto Padang
vleessoep uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr rundvlees
2000 ml water
1 serehstengel
4 kruidnagels
4 cardamon peulen
3 steranijs
5 jeruk purut blaadjes
3 cm laos
4 cm jahe
1 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
5 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
7 sjalotten
6 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar
4 cm kunyit

Taburan:
garnering:
sambal
bawang goreng
limoen schijfjes
perkedel kentang
mihun

Cara Membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het water, het vlees en de overige ingrediënten toe en laat het zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is. Schep het vlees uit de pan en snijd dit in dunne reepjes. Verhit in een wok de olie en bak het vlees goudbruin. Schep het vlees in kommen en giet de soep erover. Garneer het met de sambal, de bawang goreng, de mihun, de kentang en de limoen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36099537