1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Madura 3
soep uit Madura
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr rundvlees
2 serehstengels, gekneusd
1000 ml water
2 theel rijst

Haluskan:
boemboe:
4 kemirienoten
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1/2 theel kunyit (kurkuma)
1 theel zout
1/4 theel peper
2 cm gember (jahe/djahé)

Taburan:
garnering
2 hardgekookte eieren
limoenschijfjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Week de rijst in 125 ml water voor 15 minuten en wrijf het fijn tot een papjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg daarin toe de boemboe, de sereh, het vlees, de rijstpap en 1 limoenschijfje en laat dit 1,5-2 uur sudderen totdat het vlees gaar is. Eventueel zout en peper naar smaak toevoegen.
Serveer de soep met in partjes gesneden ei en limoenschijfjes.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36092535