1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Madura 3
soep uit Madura
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr rundvlees
2 serehstengels, gekneusd
1000 ml water
2 theel rijst

Haluskan:
boemboe:
4 kemirienoten
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1/2 theel kunyit (kurkuma)
1 theel zout
1/4 theel peper
2 cm gember (jahe/djahé)

Taburan:
garnering
2 hardgekookte eieren
limoenschijfjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Week de rijst in 125 ml water voor 15 minuten en wrijf het fijn tot een papjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg daarin toe de boemboe, de sereh, het vlees, de rijstpap en 1 limoenschijfje en laat dit 1,5-2 uur sudderen totdat het vlees gaar is. Eventueel zout en peper naar smaak toevoegen.
Serveer de soep met in partjes gesneden ei en limoenschijfjes.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416367