banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Madura 3
soep uit Madura
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr rundvlees
2 serehstengels, gekneusd
1000 ml water
2 theel rijst

Haluskan:
boemboe:
4 kemirienoten
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1/2 theel kunyit (kurkuma)
1 theel zout
1/4 theel peper
2 cm gember (jahe/djahé)

Taburan:
garnering
2 hardgekookte eieren
limoenschijfjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Week de rijst in 125 ml water voor 15 minuten en wrijf het fijn tot een papjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water en voeg daarin toe de boemboe, de sereh, het vlees, de rijstpap en 1 limoenschijfje en laat dit 1,5-2 uur sudderen totdat het vlees gaar is. Eventueel zout en peper naar smaak toevoegen.
Serveer de soep met in partjes gesneden ei en limoenschijfjes.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36328424