banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Otak-Otak Goreng - gebakken viskoekjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Otak-Otak Goreng
gebakken viskoekjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr makreel
100 gr tapiaco bloem
100 ml santen alsi
1 lenteui
olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 cm jahe
1 theel peper
1 cm laos
1/2 theel zout

Bahan-bahan saus:
ingrediënten pindasaus:
50 gr pinda's
3 kemiri noten
2 rode lomboks
2 rode rawits
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
100 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lenteui fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de pinda's en de kemeris droog in een koekepan. Wrijf of maal de vis fijn en meng dit met het tapioca meel, de santen, de boemboe en de lenteui tot een homegene massa. Vorm van de massa ovaaltjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de ovaaltjes goudbruin en gaar. 
Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn. Verhit in een pan het water en voeg de massa toe en meng dit tot een saus en serveer dit de otak.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39944869