Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gurami Masak Taoco - gebakken vis met een saus van taoco

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gurami Masak Taoco
gebakken vis met een saus van taoco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 stuks / 800 gr gurami, anders forel
5 cm jahe
3 eetl kecap asin
5 eetl taoco
1 eetl palmsuikser
1 theel peper
1 wortel
2 lente-ui
1 tomaat
200 ml kippenbouillon
1 eetl maizena, aangelengd met wat water
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de jahe. Snijd de wortel julienne. Snijd de lente-ui en de tomaat in kleine stukjes/blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Maak de vis schoon en snijd deze in moten. Wrijf de moten in met de kecap en de jahe en laat dit 20 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de vis bruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de taoco, de palmsuiker en de peper toe en meng goed. Dan de wortel, de lente-ui, de tomaat en meng goed. Vervolgens de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Meng dan de maizena erdoor en roer totdat de saus indikt. Schep de saus over de vis en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024413