Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayam Kerrie Garuda
kerriekip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip van 1200 gr
1 1/2 eetl ketumbar
1/4 theel djinten
2 eetl kerriepoeder
250 ml kokosmelk
1 serehstengel,gekneusd
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
olie
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken, de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de overig kruiden voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en dan de stukken kip. Stoof de kip gaar.

who is online

We hebben 238 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573657