zoeken
Recente reacties

19 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

3 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Rendang hati - gekruid runderhart
- Bubur Tajin Biruh - Groene pap
- Lepet Jagung - verpakte mais cakejes
- Suhongdou
- Ayam Raci Cili Padi - Molukse gekruide kip
- Asinan Sapudi - tauge met komkommer in een kecapsaus
- Ayam Bumbu Rujak - kip in pittige, zoetzure saus
- Tom yam poh taek - vissoep met zeevruchten
- Pepes oncom - Gefermenteerde pinda's in een pakketje
- Kluey Cheuam - bananen met kokossaus
Ayam Kerrie Garuda - kerriekip


Ayam Kerrie Garuda
kerriekip
kerriekip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip van 1200 gr
1 1/2 eetl ketumbar
1/4 theel djinten
2 eetl kerriepoeder
250 ml kokosmelk
1 serehstengel,gekneusd
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
olie
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken, de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de overig kruiden voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en dan de stukken kip. Stoof de kip gaar.
Ingredienten:
1 kip van 1200 gr
1 1/2 eetl ketumbar
1/4 theel djinten
2 eetl kerriepoeder
250 ml kokosmelk
1 serehstengel,gekneusd
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
olie
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken, de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de overig kruiden voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en dan de stukken kip. Stoof de kip gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.