1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Kerrie Garuda
kerriekip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip van 1200 gr
1 1/2 eetl ketumbar
1/4 theel djinten
2 eetl kerriepoeder
250 ml kokosmelk
1 serehstengel,gekneusd
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
olie
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken, de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de overig kruiden voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en dan de stukken kip. Stoof de kip gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 36 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35258375