1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ayam Kerrie
kerriekip
bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 1/2 eetl olie
2 sjalotten fijngesneden
3 teentjes knoflook
1 lombok (spaanse peper) zonder zaadlijsten
1/2 theel laos
1/2 theel ketoembar
1/4 theell djinten
1/2 theel gember (jahe/djahé)
1 theel koenjit, afgestreken
1/2 serehstengel of 1/4 theel sereh
250 ml kippenbouillon
15 gr santen (blok cocoscreme)
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Zout de kip licht met wat zout en bak deze bruin in wat olie. Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit daarin de sjalotten, de knoflook, de lombok, de laos, de ketoembar, de djinten, de gember en de koenjit. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Temper het vuur en voeg de santen toe.
Dan de kip bij de saus voegen en zachtjes gaar laten smoren. De saus moet indikken maar niet te dik worden. Voeg eventueel wat kippenbouillon toe als het te droog wordt.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35876589