1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ayam Kerrie
kerriekip
bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 1/2 eetl olie
2 sjalotten fijngesneden
3 teentjes knoflook
1 lombok (spaanse peper) zonder zaadlijsten
1/2 theel laos
1/2 theel ketoembar
1/4 theell djinten
1/2 theel gember (jahe/djahé)
1 theel koenjit, afgestreken
1/2 serehstengel of 1/4 theel sereh
250 ml kippenbouillon
15 gr santen (blok cocoscreme)
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Zout de kip licht met wat zout en bak deze bruin in wat olie. Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit daarin de sjalotten, de knoflook, de lombok, de laos, de ketoembar, de djinten, de gember en de koenjit. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Temper het vuur en voeg de santen toe.
Dan de kip bij de saus voegen en zachtjes gaar laten smoren. De saus moet indikken maar niet te dik worden. Voeg eventueel wat kippenbouillon toe als het te droog wordt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34796672