Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ayam Kering - droog geroosterde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Kering
droog geroosterde kip
Baha-bahan:
ingrediënten:
4 kippenpoten

Haluskan:
boemboe:
200 ml rijstwijn (anders sherry)
200 ml water
4 teentjes knoflook
4 stukjes steranijs, gekneusd
1 eetl cardemon
1/2 pijpje kaneel
2 eetl ketjap asin
zout en peper naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snij de knoflook fijn en meng de ingrediënten goed door elkaar. Wrijf met het mengsel de kippenpoten in en laat dit 1 uur staan. Rooster vervolgens de kippenpoten boven een houtskoolvuurtje bruin, droog en gaar. Besprenkel de kip voor het serveren met de saus.

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
4 eetl olie
2 eetl sesamolie
7 rode rawit
2 cm gember (jahe/jahé)
4 teentjes knoflook
zout naar smaak

Cara membuat
Bereiding:
Snijd de rawits en de knoflook zeer fijn. Rasp de gember. Meng de ingrediënten goed door elkaar en fruit het geheel voor 1 minuut in een wok/wadjan.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en één lid online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080867