1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Kering
droog geroosterde kip
Baha-bahan:
ingrediënten:
4 kippenpoten

Haluskan:
boemboe:
200 ml rijstwijn (anders sherry)
200 ml water
4 teentjes knoflook
4 stukjes steranijs, gekneusd
1 eetl cardemon
1/2 pijpje kaneel
2 eetl ketjap asin
zout en peper naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snij de knoflook fijn en meng de ingrediënten goed door elkaar. Wrijf met het mengsel de kippenpoten in en laat dit 1 uur staan. Rooster vervolgens de kippenpoten boven een houtskoolvuurtje bruin, droog en gaar. Besprenkel de kip voor het serveren met de saus.

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
4 eetl olie
2 eetl sesamolie
7 rode rawit
2 cm gember (jahe/jahé)
4 teentjes knoflook
zout naar smaak

Cara membuat
Bereiding:
Snijd de rawits en de knoflook zeer fijn. Rasp de gember. Meng de ingrediënten goed door elkaar en fruit het geheel voor 1 minuut in een wok/wadjan.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 24 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34796640