banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 18 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 29 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Kering
droog geroosterde kip
Baha-bahan:
ingrediënten:
4 kippenpoten

Haluskan:
boemboe:
200 ml rijstwijn (anders sherry)
200 ml water
4 teentjes knoflook
4 stukjes steranijs, gekneusd
1 eetl cardemon
1/2 pijpje kaneel
2 eetl ketjap asin
zout en peper naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snij de knoflook fijn en meng de ingrediënten goed door elkaar. Wrijf met het mengsel de kippenpoten in en laat dit 1 uur staan. Rooster vervolgens de kippenpoten boven een houtskoolvuurtje bruin, droog en gaar. Besprenkel de kip voor het serveren met de saus.

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
4 eetl olie
2 eetl sesamolie
7 rode rawit
2 cm gember (jahe/jahé)
4 teentjes knoflook
zout naar smaak

Cara membuat
Bereiding:
Snijd de rawits en de knoflook zeer fijn. Rasp de gember. Meng de ingrediënten goed door elkaar en fruit het geheel voor 1 minuut in een wok/wadjan.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36517954