1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Kering
droog geroosterde kip
Baha-bahan:
ingrediënten:
4 kippenpoten

Haluskan:
boemboe:
200 ml rijstwijn (anders sherry)
200 ml water
4 teentjes knoflook
4 stukjes steranijs, gekneusd
1 eetl cardemon
1/2 pijpje kaneel
2 eetl ketjap asin
zout en peper naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snij de knoflook fijn en meng de ingrediënten goed door elkaar. Wrijf met het mengsel de kippenpoten in en laat dit 1 uur staan. Rooster vervolgens de kippenpoten boven een houtskoolvuurtje bruin, droog en gaar. Besprenkel de kip voor het serveren met de saus.

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
4 eetl olie
2 eetl sesamolie
7 rode rawit
2 cm gember (jahe/jahé)
4 teentjes knoflook
zout naar smaak

Cara membuat
Bereiding:
Snijd de rawits en de knoflook zeer fijn. Rasp de gember. Meng de ingrediënten goed door elkaar en fruit het geheel voor 1 minuut in een wok/wadjan.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34994758