banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Empal - droog krokant gebakken vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Empal
droog krokant gebakken vlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
500 ml water
1 theel asemwater
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 theel zout
2 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
olie

Cara membuat:
bereiding:
Kook het vlees met het water in een pan voor 1 uur totdat het mals is geworden. Haal dan het vlees uit de pan en laat het afkoelen. Snijd het vlees vervolgens in blokjes. Plet de blokjes vlees.
Maak een boemboe van het asamwater, de gula jawa, de knoflook, de ketumbar en zout naar smaak. Voeg de boemboe bij de bouillon en leg de blokjes vlees weer terug in de pan. Laat het zachtjes stoven totdat het vlees gaar is en het vocht flink is ingedikt. Schep dan de blokjes uit de pan.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak hierin de vleesblokjes bruin en knapperig
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40073234