1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Empal
droog krokant gebakken vlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
500 ml water
1 theel asemwater
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 theel zout
2 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
olie

Cara membuat:
bereiding:
Kook het vlees met het water in een pan voor 1 uur totdat het mals is geworden. Haal dan het vlees uit de pan en laat het afkoelen. Snijd het vlees vervolgens in blokjes. Plet de blokjes vlees.
Maak een boemboe van het asamwater, de gula jawa, de knoflook, de ketumbar en zout naar smaak. Voeg de boemboe bij de bouillon en leg de blokjes vlees weer terug in de pan. Laat het zachtjes stoven totdat het vlees gaar is en het vocht flink is ingedikt. Schep dan de blokjes uit de pan.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak hierin de vleesblokjes bruin en knapperig

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407645