Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Duduk daging - Tangkar van vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Duduk daging
Tangkar van vlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
500 ml water
1 theel citroensap
225 ml koksmelk
zout naar smaak
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 cm kunyit (kurkuma)
1/2 theel jinten
1 theel ketumbar
1 cm trassi
2 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Kook het vlees in het water gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit nog 5 minuten. Dan de kokosmelk toevoegen en stoof dit totdat het vocht is verdampt. Dan de bouillon toevoegen en nog 15 minuten laten sudderen. Eventueel maizena gebruiken om de saus te binden.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 371 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083668