logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Duduk daging
Tangkar van vlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
500 ml water
1 theel citroensap
225 ml koksmelk
zout naar smaak
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 cm kunyit (kurkuma)
1/2 theel jinten
1 theel ketumbar
1 cm trassi
2 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Kook het vlees in het water gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit nog 5 minuten. Dan de kokosmelk toevoegen en stoof dit totdat het vocht is verdampt. Dan de bouillon toevoegen en nog 15 minuten laten sudderen. Eventueel maizena gebruiken om de saus te binden.

Add comment

Submit

who is online

We have 196 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151218